Skip links
ΝΕΑ

Η Novibet μας καλεί να δώσουμε “assist” στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για καλό σκοπό

Μπες σήμερα στο giantheart.gr, δώσε “assist” στον Γιάννη για την ενίσχυση κοινωφελών οργανισμών και διεκδίκησε ένα ταξίδι στο Milwaukee!

Ενόψει του κλίματος αγάπης και αλληλεγγύης που συνοδεύει τις ημέρες των εορτών, η Novibet και ο πρεσβευτής της πρωτοβουλίας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “The GiANT Heart”, Γιάννης Αντετοκούνμπο, θέτουν σε εφαρμογή τη νέα δράση «Δώσε assist», με σκοπό να εκκινήσουν ένα νέο κύκλο προσφοράς προς οργανισμούς με αξιόλογο φιλανθρωπικό έργο. Ο σχεδιασμός της νέας δράσης αποτελείται από δύο σκέλη, το καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ενίσχυση προς διαφορετικό φορέα.

Καταρχάς, η Novibet θα μετατρέψει τους πόντους που θα πετυχαίνει ο Γιάννης σε επιλεγμένους αγώνες του NBA, σε οικονομική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί – Όλοι Ίσοι», με σκοπό να φροντίσει για την κάλυψη των αναγκών παιδιών στο φάσμα του αυτισμού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόκειται να προσφέρει 1.000€ για κάθε πόντο που θα σκοράρει ο Γιάννης στους 2 πρώτους αγώνες των Bucks στους οποίους θα αγωνιστεί από 1/1/2022*!

Η Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί – Όλοι Ίσοι» συστάθηκε πρόσφατα με την πρωτοβουλία του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου, φέρει ως Πρεσβευτές τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη και έχει ως υψηλό στόχο καταρχήν να συνδράμει σωματικά και πνευματικά, μέσω της άθλησης, τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού, να προσφέρει υποστήριξη σε γονείς και εκπαιδευτικούς, αλλά και να ενημερώσει και ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο, με απώτερο όραμα την ευρύτερη αποδοχή και συμπερίληψη των παιδιών και των οικογενειών ως ισότιμα μέλη. Αυτή η ισότιμη αναγνώριση είναι, άλλωστε, και η βασική αποστολή του προγράμματος “The GiANT Heart”, η ουσία του οποίου συνοψίζεται στις υψηλές αξίες της ελπίδας, της δεύτερης ευκαιρίας και της κοινωνικής συμπερίληψης.

Επιπλέον, φέτος τις γιορτές η Novibet και ο κορυφαίος αθλητής απευθύνονται σε όλους εμάς και μας προσκαλούν να επισκεφθούμε το giantheart.gr και να δώσουμε “assist” στον Γιάννη για να πετύχει περισσότερα καλάθια. Ο ειδικά διαμορφωμένος ιστότοπος φιλοξενεί ένα διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι για την εμπλοκή του κοινού, ώστε μέσα από τη δική του συμμετοχή να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 10.000€ για την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου. Ταυτόχρονα, η κάθε συμμετοχή συνυπολογίζεται στην κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η Novibet, με σκοπό να χαρίσει σε πέντε τυχερούς και τους συνοδούς τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο επίσκεψης στο Milwaukee για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της ομάδας τον Μάρτιο του 2022.

Όπως δήλωσε ο Βάσιας Μπέρκοβιτς, Chief Marketing Officer της Novibet, «Φέτος τις γιορτές κάθε καλάθι μετράει στο giantheart.gr. Με τη νέα αυτή δράση, η σύμπράξη μας με τον Γιάννη ενδυναμώνεται και προσφέρει υποστήριξη στο έργο πολλαπλών φορέων. Θέτοντας στο επίκεντρο της προσφοράς τη χαρά του παιχνιδιού και τις εντυπωσιακές επιδόσεις του κορυφαίου αθλητή στο παρκέ, «μεταφράζουμε» κάθε πόντο του Γιάννη σε σημαντική χρηματική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού «UniquAll – Όλοι Μοναδικοί – Όλοι Ίσοι». Η ουσία, όμως, αυτού του σχεδιασμού έγκειται στη συνεισφορά του κοινού. Με τη δική του υποστήριξη, με τη συμμετοχή του καθένα που θα επισκεφθεί τη σελίδα της ενέργειας, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά, συγκεντρώνοντας επιπλέον ποσό για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου. Φέτος τις γιορτές, δίνουμε “assist”, ουσιαστικά, με πολλή αγάπη και με κάθε δυνατό τρόπο».

*Ενδεικτικές ημερομηνίες αγώνων 1/1, 8/1, 9/1, 11/1,14/1. Οι αγώνες ενδέχεται να αλλάξουν.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ “Giant Heart” εδώ.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του “Giant Heart”, εδώ.

Ακολουθήστε τις σελίδες του “Giant Heart” στα Social Media: Instagram, Facebook.

Πληροφορίες για την Δράση Αυτισμού στη σελίδα Uniquall.net, στο email: contact@uniquall.net και στα Social Media: Facebook, Instagram


Σχετικά με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς The Giant Heart
H Συμμαχία Αγάπης της Novibet και του Γιάννη Αντετοκούνμπο συστάθηκε τον Μάιο του 2021 με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας. Έκτοτε, με όχημα το “The GiANT Heart”, έχουν προσφέρει σημαντική υποστήριξη σε έκτακτες ανάγκες εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, όπως η ενίσχυση του εξοπλισμού της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» και η άμεση προσφορά προσωρινής στέγασης σε πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών της Αττικής το φετινό καλοκαίρι.
dose assist novibet antetokounmpo giantheart 1280x720
tv spot novibet antetokounmpo giantheart 1440x1600 3
tv spot novibet antetokounmpo giantheart 1440x1600 5
gn with antetokounmpo novibet giantheart 1000x1519
This website uses cookies to improve your web experience.
giant-heart-logo_novibet

Συμπλήρωσέ τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφησε την πρότασή σου για το ποιά μπορεί να είναι η επόμενη δράση μας που θα κάνει τη διαφορά.

Explore
Drag