Skip links
novibet antetokounmpo giantheart logo 800x1024
on court basketball novibet antetokounmpo giantheart 1383x1080 3
on court basketball novibet antetokounmpo giantheart 1383x1080 2
on court basketball novibet antetokounmpo giantheart 1383x1080
symmaxia agapis novibet antetokounmpo giantheart 1440x1600
Δράσεις

«Δώσε assist»: Συγκέντρωση 10.000€ για την Κιβωτό του Κόσμου χάρη στη συμμετοχή του κοινού

Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η Novibet και ο κορυφαίος αθλητής απευθύνθηκαν σε όλους εμάς και μας προσκάλεσαν να επισκεφθούμε το giantheart.gr και να δώσουμε “assist” στον Γιάννη για να πετύχει περισσότερα καλάθια. Το giantheart.gr φιλοξένησε ένα διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι για την εμπλοκή του κοινού, ώστε μέσα από τη δική του συμμετοχή να επιτευχθεί ο στόχος της συγκέντρωσης 10.000€ για την οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου. Ταυτόχρονα, η κάθε συμμετοχή καταμετρήθηκε στην κλήρωση που πραγματοποίησε η Novibet, χαρίζοντας σε πέντε τυχερούς και τους συνοδούς τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο επίσκεψης στο Milwaukee για να παρακολουθήσουν ζωντανά έναν αγώνα της ομάδας τον Μάρτιο του 2022.

1/1/2022 & 4/1/2022
«Κάθε καλάθι μετράει»: Οι πόντοι του Γιάννη μεταφράστηκαν σε σημαντική οικονομική ενίσχυση προς τη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί-Όλοι Ίσοι»

Στις δύο πρώτες αναμέτρησεις των Milwaukee Bucks για το 2022, ενάντια στους New Orleans Pelicans και στους Detroit Pistons, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 35 και 31 πόντους, αντίστοιχα. Οι 66 πόντοι του Γιάννη στους αγώνες αυτούς, εκτός από τα θεαματικά στιγμιότυπα που χάρισαν στους λάτρεις του NBA, αντιστοιχούν και σε 66.000€, τα οποία η Novibet προσέφερε στη Δράση Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί - Όλοι Ίσοι»!
Η μεγάλη χρηματική προσφορά συγκεντρώθηκε με πρωτοβουλία της Novibet και του Γιάννη που επέλεξαν να μετατρέψουν τους πόντους του αθλητή σε επιλεγμένους αγώνες του NBA σε οικονομική ενίσχυση προς την αξιόλογη δράση, φροντίζοντας με αυτόν τον τρόπο για την κάλυψη των αναγκών παιδιών στο φάσμα του αυτισμού. Συγκεκριμένα, η Novibet προσέφερε 1.000€ για κάθε πόντο που ο Γιάννης σκόραρε στους 2 πρώτους αγώνες των Bucks εντός του 2022.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε από την πλευρά του: "Μπήκα στα δύο πρώτα ματς του νέου έτους, όπως σε όλα. Να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Στο πρώτο τα καταφέραμε, στο δεύτερο όχι. Στο πίσω μέρος του μυαλού υπήρχε η σκέψη της ενίσχυσης της Δράσης "UniquAll" για τα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού και νιώθω ικανοποίηση που έβαλα από τη πλευρά μου ένα λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια. Είναι κοινωνικό θέμα ύψιστης σημασίας που αφορά τα παιδιά μας και το μέλλον του κόσμου. Όλοι οφείλουμε να αποδεικνύουμε με πράξεις ότι συναισθανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε όλα αυτά τα παιδιά που έχουν τη ζωή μπροστά τους να νιώθουν ισότιμα μέλη σε κάθε τους δραστηριότητα. Είναι ευθύνη όλων μας να τους παρέχουμε την άνεση και ίσες ευκαιρίες να εξελιχθούν στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, όπως όλοι μας. Θα συνεχίσουμε τις δράσεις μας στη Συμμαχία αγάπης με τη Novibet πάντα με γνώμονα και προτεραιότητα την ουσιαστική βοήθεια σε ανθρώπους και κοινωνικές ομάδες που το έχουν πραγματικά ανάγκη".
Ο εμπνευστής της Δράσης Αυτισμού «UniquAll - Όλοι Μοναδικοί - Όλοι Ίσοι», Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ όσους μας πιστεύουν και στέκονται στο πλάι μας με πράξεις. Η Novibet μέσω του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς “The GiANT Heart” ήταν η πρώτη εταιρεία που στήριξε την προσπάθεια. Γιάννη σε ευχαριστούμε! Οι 66 πόντοι σου θα δώσουν χαρά σε πολλά παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού και το έχουν ανάγκη. Είμαστε πολύ περήφανοι που έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή την ενέργεια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκο Γκάλη! Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

This website uses cookies to improve your web experience.
giant-heart-logo_novibet

Συμπλήρωσέ τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφησε την πρότασή σου για το ποιά μπορεί να είναι η επόμενη δράση μας που θα κάνει τη διαφορά.

Explore
Drag