Skip links
ΝΕΑ

Το Giant Heart της Novibet γιορτάζει 3 χρόνια κοινωνικής προσφοράς

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ποδοσφαίρου σηματοδοτεί μία συνεργασία που φέρνει το ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο στο προσκήνιο

Η Novibet γιορτάζει με υπερηφάνεια 3 χρόνια λειτουργίας του Giant Heart, μιας πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς που έχει υλοποιήσει πληθώρα δράσεων με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία και ειδικά τη νέα γενιά.

Με όραμα να συνεισφέρει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος μέσα από ενέργειες που προωθούν την αξία του αθλητισμού, τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, το Giant Heart έχει καταφέρει να στηρίξει μέχρι σήμερα πάνω από 40 κοινωνικές δράσεις.


2021

Με πρεσβευτή τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Giant Heart έκανε τα πρώτα του σπουδαία βήματα, με πρώτη μεγάλη δράση προσφοράς την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές της Αττικής και της Εύβοιας.


2022

Συνεχίζοντας δυναμικά το κοινωνικό του έργο το 2022, το Giant Heart ξεκίνησε την υλοποίηση ενός πολύ δυναμικού προγράμματος αναβάθμισης δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Από το πρώτο έτος δράσης του προγράμματος, αναβαθμίστηκαν 9 γήπεδα που παραδόθηκαν σε τοπικές κοινότητες σε όλη την επικράτεια. Παράλληλα και πάντα με γνώμονα την κοινωνική προσφορά, το Giant Heart μέσα στο 2022 υποστήριξε 15 οργανισμούς με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο.


2023

Το Giant Heart μεγαλώνει και επεκτείνει ακόμα περισσότερο την δράση του. Πέρα από την αναβάθμιση 5 ακόμα γηπέδων και την ένταξη των ποδοσφαιριστών Κώστα Τσιμίκα και Γιάννη Κωνσταντέλια στην ομάδα των πρεσβευτών του, το Giant Heart συνέχισε να δείχνει την αφοσίωσή του στην κοινωνική προσφορά. Βρέθηκε λοιπόν έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και εγκαινίασε τον νέο πυλώνα δράσης #Novipet για την προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Φτάνοντας στο σήμερα, το Giant Heart ενισχύει περαιτέρω το κοινωνικό του έργο με την δράση “Μία Μπάλα για Κάθε Παιδί”, προσφέροντας σε πολλά παιδιά την πρώτη τους επαγγελματική ποδοσφαιρική μπάλα και μοιράζοντας χαμόγελα και αναμνήσεις ζωής, παρέα με τον Πρεσβευτή του Giant Heart, Κώστα Τσιμίκα. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση της αγάπης για τον αθλητισμό και το ομαδικό παιχνίδι και στην δημιουργία θετικών προτύπων για τους νεαρούς επίδοξους αθλητές, που θέλουν να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Σημαντική στιγμή στην πορεία του Giant Heart αποτελεί επίσης η ένταξη της Θωμαής Βαρδαλή, της  πρώτης γυναίκας Πρεσβεύτριας του Giant Heart, φέρνοντας στο προσκήνιο το γυναικείο ποδόσφαιρο και την γυναικεία συμπερίληψη και ενδυνάμωση στο χώρο του αθλητισμού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης των τοπικών κοινωνιών , βρίσκονται ήδη υπό ανακατασκευή 2 νέα γήπεδα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Κηφισιάς, ενώ το Giant Heart παραμένει πάντα κοντά στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς με ένα σύνολο δράσεων, που περιλαμβάνει και τη συνεργασία με τη δομή Athens Happy House, που συνεισφέρει σημαντικά με το έργο της στην φροντίδα αδέσποτων ζώων.

Με αφορμή την τρίτη επέτειο της λειτουργίας του Giant Heart, ο κ. Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet σημείωσε: “Το Giant Heart της Novibet γιορτάζει τρία χρόνια προσφοράς και δεσμεύεται να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, στην ίδια κατεύθυνση. Με τη συνεχή στήριξη του κοινού και τη βοήθεια των ίδιων των ανθρώπων της Novibet, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε περισσότερες δράσεις θετικής αλλαγής, επιστρέφοντας συνεχώς αξία στην κοινωνία και τις τοπικές κοινότητες και συμβάλλοντας στην οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου και συμπεριληπτικού μέλλοντος”.

Ακολούθησέ μας!

This website uses cookies to improve your web experience.
giant-heart-logo_novibet

Συμπλήρωσέ τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφησε την πρότασή σου για το ποιά μπορεί να είναι η επόμενη δράση μας που θα κάνει τη διαφορά.

Explore
Drag