Skip links
Δράσεις

Φεβρουάριος 2023 | Εκπληρώνουμε 3 ευχές παιδιών του Make-A-Wish

Στο πλαίσιο των δράσεων της Συμμαχίας Αγάπης του Giant Heart με τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος, εκπληρώθηκαν 3 ευχές παιδιών κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Μέσω αυτής της συνεργασίας θα εκπληρωθούν συνολικά 9 ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες, προσφέροντας τους αυτό που επιθυμούν περισσότερο και συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής και καθημερινότητας των ίδιων και των οικογενειών τους.  Η ευχή τους αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και η novibet δεσμεύτηκε, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης να  συνδράμει στην εκπλήρωση των πιο ουσιαστικών επιθυμιών των παιδιών.

Αυτό το Φεβρουάριο η Εφραιμία, ο Ρινίλντ, και η Ελένη, βίωσαν μαζί με την ομάδα της novibet και τις νεράιδες του Make-A-Wish Ελλάδος το δικό τους «ταξίδι» της ευχής και τα συναισθήματα που μοιράστηκαν ήταν πολλά και έντονα. Και οι τρεις αυτοί «μαχητές» είχαν ευχηθεί να αποκτήσουν ένα ειδικό αμαξίδιο, που θα διευκόλυνε αισθητά την ποιότητα ζωής  και καθημερινότητας τους. 

Η ευχής της Εφραιμίας ήταν η πρώτη ευχή που εκπληρώθηκε με την υποστήριξη του προγράμματος Giant Heart. Παρόντες για την ημέρα της εκπλήρωσης ήταν η ομάδα της novibet, καθώς και οι νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish Ελλάδος. Όλοι μαζί παρέδωσαν ένα ειδικό αμαξίδιο στη Εφραιμία και την οικογένεια της που σίγουρα έχει αλλάξει τη ζωή της: «Εύχομαι ο Θεούλης να αξιώσει το παιδί μου να περπατήσει, να μιλήσει και να έρθει να σας πάρει μια μεγάλη αγκαλιά και να σας πει ένα τεράστιο “ευχαριστώ”!», αυτά είναι τα λόγια της μαμάς της 7χρονης Εφραιμίας, που αποτύπωσε με μοναδικό τρόπο τη δύναμη της ευχής

Για την Ελένη το νέο της αμαξίδιο, προσέφερε ευελιξία και ευκινησία, επιτρέποντας της να κάνει ανέμελες βόλτες εκτός σπιτιού ή να ζωγραφίζει όπως πάντα ήθελε. Η εκπλήρωση της ευχής της στο Κιλκίς, γρήγορα μεταμορφώθηκε σε μια μεγάλη γιορτή με τους εκπροσώπους της novibet και τις νεράιδες του Make-A-Wish Ελλάδος, να γίνονται όλοι μια μεγάλη αγκαλιά.  Τη χαρά που αισθάνθηκε εκείνη την ημέρα, επιβεβαίωσαν και τα λόγια της οικογένειας της: «Φαίνεται στο πρόσωπό της. Φαίνεται η ευτυχία της. Φαίνεται από το πόσες φορές έχει φιλήσει τους ανθρώπους που ήρθαν, το πόση ευγνωμοσύνη νιώθει».

Η εκπλήρωση της ευχής του δωδεκάχρονου Ριλίντ ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, με την παράδοση του αμαξιδίου του να πραγματοποιείται στο σπίτι του στο Αιγίνιο Κατερίνης. Πέρα από το ειδικό αμαξίδιο, η ομάδα της «Συμμαχίας Αγάπης», φρόντισε να γεμίσει το σπίτι του με πολλά δώρα για εκείνον και τις μικρότερες αδερφές του. Τον Ριλίντ συνόδευε δίπλα από το αμαξίδιο του ένα μουσικό λούτρινο αρκουδάκι που είχε τοποθετήσει η μαμά του και έτσι η όλη εμπειρία, μετατράπηκε σε ένα μουσικό πάρτι γεμάτο χαμογέλα. Μια από τις εθελόντριες που παραβρέθηκε ανέφερε: «Το ότι ο Ριλίντ χαμογέλασε και μάλιστα διάπλατα, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι πετύχαμε το σκοπό μας!».

Η novibet μέσω της πρωτοβουλίας GΙΑΝΤ Heart υιοθετώντας τις αξίες της προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας, θα συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες από…καρδιάς για να αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας συνανθρώπων μας δίνοντας τους μεγαλύτερη ελπίδα για το αύριο.

This website uses cookies to improve your web experience.
giant-heart-logo_novibet

Συμπλήρωσέ τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφησε την πρότασή σου για το ποιά μπορεί να είναι η επόμενη δράση μας που θα κάνει τη διαφορά.

Explore
Drag