Skip links
Δράσεις

Απρίλιος 2023 | Ακόμα 3 ευχές παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος εκπληρώθηκαν από τη Novibet

Το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet σε συνεργασία με τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος προχώρησε εντός Μαρτίου στην εκπλήρωση των επόμενων τριών ευχών παιδιών που δίνουν τον δικό τους αγώνα ζωής.

Μέσω αυτής της «Συμμαχίας Αγάπης» θα πραγματοποιηθούν συνολικά εννέα ευχές παιδιών, με στόχο να υλοποιηθεί η μεγαλύτερη τους επιθυμία και να γίνει η αφορμή το κάθε παιδί να πιστέψει, ότι όλα μπορούν να συμβούν. Οι ευχές των παιδιών του Make-A-Wish Ελλάδος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού τους για τη θεραπεία και γι’ αυτό η Novibet δεσμεύτηκε, με υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και ευθύνης, να συνδράμει στην επίτευξη των ονείρων και των πιο ουσιαστικών τους επιθυμιών.

Η Μελίτα, ο Χρήστος και ο Μιχαήλ, τον Μάρτιο βίωσαν μαζί με την ομάδα της Novibet και τις νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish Ελλάδος το δικό τους «ταξίδι» της ευχής και μοιράστηκαν στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες. Οι τρεις αυτοί «μαχητές» είχαν ευχηθεί να αποκτήσουν διαφορετικές εμπειρίες ζωής.

Η μικρή Μελίτα ήθελε να αποκτήσει έναν τετράποδο φίλο! Την ημέρα εκπλήρωσης της ευχής της, είχε την ευκαιρία να περάσει μια μοναδική εμπειρία, στην οποία παρόντες ήταν πέρα από τις νεράιδες και τα ξωτικά του Make-A-Wish Ελλάδος και εκπρόσωποι από τη Novibet. H Μελίτα μαζί με δύο φίλες της οδηγήθηκαν από τις νεράιδες του Μake- A -Wish Eλλάδος μαζί με τους εκπροσώπους της Novibet, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου έπαιξαν, και η Μελίτα έλαβε το δώρο της – ένα κουτάβι, την Lucy όπως την ονόμασε. Όπως μας είπε η μητέρα της, «από εκείνο το βράδυ η Μελίτα θα κοιμόταν σίγουρα αγκαλιά με την Lucy κάθε βράδυ…ώστε να αντλούν αγάπη και δύναμη, η μία από την άλλη».

Για τον 8χρονο Χρήστο η εκπλήρωση της ευχής του, ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής! Καινούργια ποδοσφαιρικά παπούτσια, μία μπάλα ποδοσφαίρου και ένα γήπεδο ήταν αρκετά για το Χρήστο, για να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Όπως είχε εκμυστηρευτεί στις νεράιδες του Μake- A -Wish Eλλάδος, ονειρευόταν να ζήσει όλη την εμπειρία ενός ποδοσφαιριστή: ζέσταμα, προθέρμανση, προπόνηση στο γρασίδι! Δεν τον ένοιαζε αν θα είχε κόσμο στις κερκίδες, δεν τον ένοιαζε ποιοι θα ήταν συμπαίκτες του. Αυτό που είχε σημασία για εκείνον ήταν να αισθανθεί ένας σωστός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Και, πραγματικά τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο! Ακούραστος, ασταμάτητος, ακολούθησε πιστά τις οδηγίες προθέρμανσης ώστε να μην τραυματιστεί και όλο χαρά έτρεξε στο γήπεδο. Παρέα με τους αγαπημένους του φίλους και τους και τους εκπροσώπους της Novibet απόλαυσε έναν μοναδικό αγώνα! Τη χαρά και τον ενθουσιασμό του επιβεβαιώνουν και τα λόγια της μητέρας του «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου. Μας παραλάβατε με ανάμεικτα συναισθήματα και μας παραδώσατε πιο ευτυχείς- πιο δυνατούς από ποτέ..»

Η εκπλήρωση της ευχής του δεκατριάχρονου Μιχαήλ ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που πραγματοποιήθηκε στην 116 Πτέρυγα Μάχης κοντά στον Άραξο. Η ομάδα της «Συμμαχίας Αγάπης» μαζί με τον διοικητή και τους ιπτάμενους της Μοίρας, περίμεναν τον Μιχαήλ, να κάνει την εκπαίδευσή του, δηλαδή να μπει στο πιλοτήριο και να δοκιμάσει τον προσομοιωτή! Ένας από τους ιπτάμενους της Μοίρας, που παραβρέθηκε ανέφερε: «Το ότι ο Μιχαήλ χαμογέλασε και μάλιστα διάπλατα, ήταν για εμάς η μεγαλύτερη επιβεβαίωση ότι πετύχαμε το σκοπό μας!».

Το ταξίδι του Giant Heart, έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια, με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ενισχύοντας φορείς, οργανισμούς και τοπικές κοινότητες και παρέχοντας ουσιαστικό έργο προσφοράς. To Giant Heart έχει πρεσβευτή το «Greek Freak» Γιάννη Αντετοκούνμπο, το «Greek Scouser», Κώστα Τσιμίκα καθώς και το κορυφαίο διεθνή ποδοσφαιριστή Arturo Vidal. Η Novibet μέσω της πρωτοβουλίας Giant Heart θα συνεχίζει να υλοποιεί ενέργειες «από καρδιάς» για να αναβαθμίζει την ποιότητα της καθημερινότητας συνανθρώπων μας, δίνοντας τους μεγαλύτερη ελπίδα για το αύριο.

This website uses cookies to improve your web experience.
giant-heart-logo_novibet

Συμπλήρωσέ τα στοιχεία επικοινωνίας σου και άφησε την πρότασή σου για το ποιά μπορεί να είναι η επόμενη δράση μας που θα κάνει τη διαφορά.

Explore
Drag