Με αφορμή το Πάσχα, περισσότεροι από 70 εργαζόμενοι της Novibet ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν 650 γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσα από το πρόγραμμα Giant Heart.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου 2026 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, με τις ομάδες της Novibet να συμμετέχουν ενεργά στην προετοιμασία, παρασκευή, συσκευασία και διανομή των γευμάτων.
Σε συνεργασία με τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Πειραιά, τα γεύματα παραδόθηκαν στο Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και στο Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων του Δήμου Πειραιά, ενισχύοντας ουσιαστικά δομές κοινωνικής φροντίδας σε Αθήνα και Πειραιά.
Στη δράση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας και ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Πειραιά Γιώργος Βίτσας, αναδεικνύοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την υποστήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Μέσα από το Giant Heart, η Novibet συνεχίζει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική συνοχή, ενισχύοντας έμπρακτα τις τοπικές κοινότητες.
Ακολούθησέ μας!





