Μία Πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας που κάνει τη διαφορά

img

Το Όραμά μας

Να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας ένα πλαίσιο ίσων ευκαιριών & ελπίδας, μέσα από ενέργειες που θα κάνουν την ουσιαστική διαφορά στη ζωή τους. Με πράξεις…από καρδιάς.

Η Αποστολή μας

Η πρωτοβουλία "The GiANT Heart", αφορά την υλοποίηση μίας σειράς στοχευμένων δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, βασισμένων στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας, που στόχο έχουν να βελτιώσουν έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας.
Με πρεσβευτή τον κορυφαίο αθλητή, Γιάννη Αντετοκούνμπο και στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η πρωτοβουλία ‘The GiANT Heart’ ενισχύει το έργο Φορέων και Οργανισμών με ουσιαστικό έργο προσφοράς.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου είναι το όνομα Αντετοκούνμπο να μνημονεύεται μετά από πολλά χρόνια όχι για το μπάσκετ, αλλά για την κοινωνική προσφορά της οικογένειάς μου σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.
Δεν υπάρχει πιο σημαντικό πράγμα από αυτό!
Μαζί με τη Novibet σχεδιάζουμε ενέργειες για να στηρίξουμε οργανισμούς που επιτελούν αποδεδειγμένα μοναδικό κοινωνικό έργο στην Ελλάδα και παράλληλα θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο ίσων ευκαιριών σε νέα παιδιά που αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να ονειρευτούν μια διαφορετική, μια καλύτερη ζωή. Στόχος να βοηθήσουμε και να δώσουμε ώθηση, ΕΛΠΙΔΑ και νέες ευκαιρίες σε αυτούς τους ανθρώπους που είναι το μέλλον μας».